Magunkról


Cégünk: a Repro Balaton AM. Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
2002-ben alakult Magyarországon. 2004 óta kizárólagos magyarországi partnere az anyacégnek.

Koller Dániel: 2004 óta tulajdonosa és ügyvezetője a Repro Balaton Kft.-nek aki maga is szintén nyomdai végzetséggel r endelkezik, 1989 től dolgozik nyomdai pályán, a valamikori Petőfi Nyomda ZRT. –nél kezdte mint gépmester. Miután a Petőfi Nyomdánál megalakult az Avery- Petőfi Kft. a későbbi néven ismert Avery Dennison Hungary Kft. itt már mint termelési igazgató.

Hátterünk: a Szerbiai Foto-OKO anyacég, amely magas színvonalú nyomdai technológiával és referenciával rendelkezik.

Tevékenységi területünk: kommunikációs tanácsadás, reklámanyagok tervezése és kivitelezése, teljes körű nyomdai szolgáltatás / etikett címkék,dobozok, tasakok, palack címkék, prospektusok, katalógusok, plakátok, jegyzetek, újságok, szórólapok, naptárak stb./ és mindez akár HIBRID technológiával is kivitelezhető.

A nyomdai előkészítés korszerű PC gépeken végezzük, (bármilyen állományt tudunk fogadni, kezelni).CTP illetve hagyományos levilágításos technológiával is rendelkezik cégünk. A nyomtatások a legkorszerűbb technológiával, KBA 75 RAPIDA hibrid gépeken történik.

Magyarországi cégünk jelenleg öt fővel dolgozik. A kis létszám ellenére Cégünk munkái akadály nélkül, precízen, magas színvonalon és rendkívül gyorsan történnek.

Cégünk várja szíves érdeklődésüket és megkeresésüket!